+ Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis! + GRATIS verzending vanaf 60 euro + Gemiddelde klantbeoordeling van 8.7! + Veilig betalen na ontvangst!

Uw winkelwagen is leeg!

Halloween

Halloween

HALLOWEEN ARTIKELEN

Hieronder vindt u ons uitgebreide collectie in halloween feestartikelen en halloween kleding om helemaal in de juiste sfeer te komen. Koop u halloween artikelen en halloween kleding bij Luchas Promotions.nl. Omdat wij direct uit voorraad leveren heeft u vaak de volgende dag al u halloween bestelling in huis. Bestel snel u halloween artikelen online. Bestellingen die voor 15.00 uur binnenkomen worden nog dezelfde dag verzonden! Bestel direct online uw halloween feestartikelen en halloween kleding en betaal veilig met ideal, paypal of online achter af betalen met multifactor.

Halloween

Op 31 oktober viert men in Amerika en Canada Halloween. Iedereen verkleedt zich zo eng mogelijk en kinderen gaan langs de deuren voor 'trick or treat'. Dit betekent: Als jij mij geen snoepje geeft, dan haal ik een grap met je uit! Veel mensen maken ook enge hapjes en drankjes, zoals bloederige milkshake. Men snijdt enge gezichten uit pompoenen, waarin dan weer kaarsen worden geplaatst.

 

De geschiedenis van Halloween gaat enkele eeuwen terug, tot de Pomona-dag van de Romeinen en het Samhain-festival van de Kelten. Dit waren feesten waarbij offers werden gebracht aan de goden, om ze te bedanken voor de oogst en steun te vragen voor de komende winter. De invloeden hiervan zijn later gemixt met Allerheiligen en Allerzielen. Dit zijn twee katholieke feestdagen die op 1 en 2 november werden gevierd. Allerheiligen was een dag waarop de heiligen werden herdacht. Op Allerzielen werden overledenen geëerd. Mensen verkleedden zich dan ook als engel, heilige of duivel en er werden vreugdevuren georganiseerd. In het oud-Engels heette Allerheiligen 'All Hallows' of 'All Hallow's Eve'. Dit werd later verbasterd tot Halloween.

Door Engelse, Schotse en Ierse immigranten werd Halloween in de negentiende eeuw naar Amerika gebracht. Het was toen, en ook nog in de twintigste eeuw, vooral een feest voor kinderen. Ze verkleedden zich als spook, sneden pompoenen uit en trokken daarmee langs de huizen om snoep te vragen. Sinds de jaren tachtig vieren ook volwassenen Halloween. Huizen worden versierd, mensen verkleden zich zo griezelig mogelijk en de winkels liggen vol met Halloween feestartikelen Dit waaide over naar Europa, waar nu ook steeds meer mensen Halloween vieren.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
€8,90
Heksen bezem luxe nodig tijdens uw heksenfeest? De heksen bezem wordt aanbevolen voor een hallo..
€8,90
Bestellen
€2,85
Deze heksen bezem hout is gemaakt van hout en is prima te gebruiken tijdens een heksenfeest of als d..
€2,85
Bestellen
€6,65
Bent u opzoek naar een fraaie heks ketel tijdens een halloween feestje? De heks ketel met ketti..
€6,65
Bestellen
€2,50
Een prachtige heksen ketel oranje met een doorsnee van 18 cm en beschikt over een hengsel...
€2,50
Bestellen
€4,95
Bent u opzoek naar een leuk halloween artikel tijdens een halloween feest? De heksen ketel plas..
€4,95
Bestellen
€4,50
Halloween vieren en opzoek naar halloween versiering? De pompoen ketel bied je juiste oplossing! De ..
€4,50
Bestellen
€10,25
Binnenkort een halloween feest en op zoek naar een halloween deurmat? Verras uw gasten tijdens hallo..
€10,25
Bestellen
€10,25
Binnenkort een spannend horror feest en halloween artikelen nodig? Als je deze halloween zak met voe..
€10,25
Bestellen
€2,05
Halloween vieren en opzoek naar versiering halloween? De letterslinger halloween zal direct de ..
€2,05
Bestellen
€2,00
Opzoek naar horror versiering tijdens een halloween feest? De letterslinger horror night zal zeker b..
€2,00
Bestellen